Jak wzmocnić odporność podczas przeziębienia?

Zobacz też ...

2 odpowiedzi

  1. Lucyna pisze:

    Kapusta kiszona ma jeszcze dużo innych pozytywnych wpływów na ludzki organizm i warto ją jeść minimum trzy razy w tygodniu. Odnośnie odporności sądzę, że lepiej ją wzmacniać zanim się zachoruje. W końcu lepiej zapobiegać niż leczyć. Moim sposobem na to poza zdrową dietą jest Odpormax, czyli cynk i olej z wątroby rekina. Po kilku miesiącach stosowania, mam tak wysoką odporność, że nawet małego przeziębienia nie złapałam tej jesieni. I dobrze, że piszecie o cytrusach zimą, niestety nadal panuje odwrotny pogląd.

    • Dorota Dorota pisze:

      I tak będę bronić naturalności, czyli zamiast suplementów proponowałabym chrupanie pestek dyni (cynk) oraz jedzenie awokado, ryb i orzechów (omega-3). Pozdrawiam i życzę zdrowia :)

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>